september 3, 2020

Ja het is geen grap, Balkonton is gevestigd aan de Moestuinlaan in Amsterdam Noord. Dit is mijn woon/werk adres. En ik heb het geluk een ruime tuin te hebben. In die tuin test ik alle wormenbakken en compostbakken die ik ook in de webshop verkoop. Dus als je graag eerst een wormenbak wilt bekijken voordat je bestelt is dat mogelijk.

Bel of mail me voor een afspraak en kom gezellig langs. Zodat je al je vragen kunt stellen en zelf kunt ruiken dat een wormenbak niet stinkt.

Ik heb hier in Amsterdam maar een heel beperkte voorraad. De verzending gebeurt vanuit de wormenkweker in Drenthe die dan meteen ook eventueel bestelde compostwormen in de doos kan stoppen.

Related Posts

Nieuw: wormenbak startpakket

Hoe gebruik je wormenpoep?

DHZ tip: zet plantenring OP je wormtoren

Karton in de wormenbak

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}