Wat men zegt

Reacties van klanten

Scroll naar beneden voor reacties van klanten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Voor de enthousiaste feedback: ik ben erg blij en tevreden met mijn balkonton (moet nog wel een keer beginnen met de as leeg te halen zodat het proces opnieuw kan beginnen), maar wat ik je vooral wilde laten weten is dat de tabaksplant die hierin staat de hele winter stug door aan het bloeien is. Blijkbaar blijft de grond warm genoeg, in de andere potten is alles nl uitgebloeid en grotendeels afgestorven.

 2. Wij hebben de ronde wormenbak aangeschaft en zijn erg tevreden Wel na 3 maanden uitgebreid met een extra plantenring, maar we eten met een gezin van 5 ok vrij veel groenten.

 3. Ik had de zwarte wormenbak met plantendeksel voor mijn verjaardag gevraagd (en gekregen). Ben er heeeeel erg blij me en de wormen hebben het volgens mij ook naar hun zin!

 4. We hebben 8 april in het Sarphatipark onze balkontonnen in elkaar gezet. Dat was leuk, leerzaam en ook goed om te zien hoe ieder aspect doorgedacht is door de ontwerpers.
  Hij kon achter op de fiets de hele stad door naar huis. Echt makelijk hanteerbaar. Thuis meteen de ton ingericht de wormen erin. Nu groeien er aardbeien, sla, ruccola en al 2 tomatenplantjes in. Maar het is nog wel koud. Kinderen vinden het net zo leuk als ik. Je kan de kringloop goed uitleggen met de ton.

 5. Wat een leuk gezicht dat groen op mijn balkon! De wormen zelfs persoonlijk afgeleverd, dus over de service ook niks te klagen.

  We zijn er erg blij mee,

  1. Hoi Daphne,
   Bezorgen was kleine moeite, we blijken bijna buren ten slotte, Post je nog eens een foto op Facebook als je Balkonton lekker in bloei staat? Groet, Ireen

 6. Hij doet t! Alleen weet ik niet hoe het met de wormen is…
  Citroenmelisse, bieslook, maggikruid, peterselie, dille (maar die wil niet echt), kurkumawortel, ui, aardbeien, het past er allemaal in.
  We zijn er blij mee.

  1. Hoi Diana,
   Het is inderdaad in het begin lastig om in te schatten of je wormen het naar hun zin hebben. Toch kun je ze het beste met rust laten en niet in de buis gaan wroeten om te kijken of ze er nog zitten. Zolang je ton niet stinkt, niet compleet uitdroogt, en niet compleet onderwater staat, is de kans klein dat je wormen het loodje hebben gelegd. En mag je er van uit gaan dat ze zich gewoon in de ton verscholen houden. Ze houden vooral van rust, donker, en een enigszins vochtige omgeving. Wil je ze echt naar buiten lokken om te kijken of ze er nog zijn? Dek dan de buis af met een bakje vol wormenvoer. Gebruik bijvoorbeeld een plantenpotje P12, vul dat met wat stro, wat keukenafval, en dan weer afdekken met karton of stro. Na verloop van tijd zullen de wormen toch honger krijgen en door de donkere buis omhoogkruipen naar het voedsel toe. Maar ik zou daarmee wachten en ze gewoon even hun gang laten gaan. Wel iets om in het begin van volgend voorjaar te doen om te kijken of je wormen de winter hebben overleefd.

 7. Het was idd een leuke workshop, helaas moest ik wat eerder weg, maar een paar aardige medeklussers hebben de ton keurig afgemaakt. Dus toen ik smiddags thuis kwam de ton gevuld met plantjes. Hij staat super leuk en nu ……wormen doe u best!

 8. Ik heb een kant-en-klare Balkonton via de crowdfunding actie gekocht. Ik woon Amsterdam centrum oost en heb een buitenruimte van ongeveer 4,5 m2. Dankzij de Balkonton heb ik nu toch een complete kruidentuin op mijn balkon zonder dat het veel ruimte inneemt. Super goed idee!

 9. In een ton boren, zagen en blazen op een zonnig grasveld: leuk om te doen. En na vier uur een prima resultaat dankzij Ireen. Nu hopen dat de wormen hun werk gaan doen en de plantjes gaan groeien en bloeien.

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Blijf op de hoogte

Ontvang maandelijkse mail met stadscompost & stadstuiniertips, nieuws, en aanbiedingen
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"5e279":{"name":"Fun Blue","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default","value":{"colors":{"5e279":{"val":"var(--tcb-skin-color-0)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"5e279":{"val":"rgb(31, 85, 173)","hsl":{"h":217,"s":0.69,"l":0.4,"a":1}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
__CONFIG_colors_palette__{"active_palette":0,"config":{"colors":{"3e1f8":{"name":"Main Accent","parent":-1}},"gradients":[]},"palettes":[{"name":"Default Palette","value":{"colors":{"3e1f8":{"val":"var(--tcb-skin-color-5)"}},"gradients":[]},"original":{"colors":{"3e1f8":{"val":"rgb(19, 114, 211)","hsl":{"h":210,"s":0.83,"l":0.45}}},"gradients":[]}}]}__CONFIG_colors_palette__
Ja mail me, maar niet te vaak

Verkoopvoorwaarden

Volledige verkoop- en retourvoorwaarden

Contact

Balkonton
Moestuinlaan 16
1036 KD Amsterdam
KvK 55731619
BTW NL001895918B81
NL08 INGB 0006 676580
BIC INGBNL2A
info@balkonton.nl
+31 (0)6 38553833

Bereikbaar van 9.00 tot 17.30 op werkdagen


Sociaal