Vragen over de verzending etc.

Verzending

Levertijd van de meeste producten is normaal 1 a 2 dagen via DHL.

De houten wormenbakken zijn 3 tot 4 dagen onderweg via GLS.

De Buurtbak wordt alleen op bestelling gemaakt.

Hou daarnaast rekening met vertragingen bij de verzendbedrijven vanwege de Coronadrukte. En met de drukte rond speciale dagen zoals kerst, moederdag, hemelvaart.

Verzending niet compleet

De wormen en de startpakketten worden vaak apart van de wormenbak verzonden. Controleer dus eerst je track en trace mails als je denkt dat je bestelling niet compleet is. We verzenden meestal via DHL, soms via Post NL of GLS. Is er een probleem stuur dan een mailtje met het ordernummer naar klacht@balkonton.nl

Schade tijdens transport

Komt de verpakking zwaar beschadigd aan, dan is het het beste de zending te weigeren. Of in ieder geval de courier hier een aantekening van te laten maken. Heb je het pakketje toch beschadigd aangenomen, of is de schade pas te zien bij het openen van de doos? Neem de volgende foto’s:

  • Een foto van de beschadigde verpakking (indien schade zichtbaar is aan buitenkant)
  • Een foto van het verzendlabel
  • Een duidelijke foto van der schade

Stuur deze foto’s naar klacht@balkonton.nl. Vermeld het ordernummer erbij, en indien mogelijk de reden van de schade (naar jouw inschatting).

Wij gaan dan aan de slag om zo snel mogelijk een vervangend onderdeel of product te verzorgen.

Meld schade binnen 24 uur na ontvangst van je pakket!

Afhalen

De wormenbakken èn wormen worden door onze verzendpartner. Je kunt dus NIET afhalen in Amsterdam. Wel kun je op afspraak in Amsterdam de wormenbakken komen bekijken. Bel +31(0)638553833 voor het maken van een afspraak.

Retouren

Retour zonder opgave van reden binnen 14 dagen mogelijk, de verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourneren van compostwormen is niet mogelijk, aangezien we de beestjes de stress van een dubbele reis willen besparen.

Wil je retourneren? Stuur een mail met het ordernummer naar info@balkonton.nl. Lees hier de volledige verkoop en retourvoorwaarden.