Vragen over de verzending – nieuw

Verzending

Levertijd van de meeste producten is normaal 1 a 2 dagen via DHL.

De houten wormenbakken zijn 3 tot 4 dagen onderweg via GLS.

De Buurtbak wordt alleen op bestelling gemaakt.

Hou daarnaast rekening met vertragingen bij de verzendbedrijven vanwege de Coronadrukte. En met de drukte rond speciale dagen zoals kerst, moederdag, hemelvaart.

Gratis verzending boven €50,00 in Nederland.

Verzending niet compleet

De wormen en de startpakketten worden vaak apart van de wormenbak verzonden. Controleer dus eerst je track en trace mails als je denkt dat je bestelling niet compleet is. We verzenden meestal via DHL, soms via Post NL of GLS. Is er echt een probleem stuur dan een mailtje met het ordernummer naar klacht@

Afhalen

De wormenbakken èn wormen worden verzonden vanaf de wormenkwekerij in Drenthe. Je kunt dus NIET afhalen in Amsterdam. Wel kun je op afspraak in Amsterdam de wormenbakken komen bekijken. Of afhalen op afspraak in Drenthe. Bel +31(0)638553833 voor het maken van een afspraak.

Retouren

Retour zonder opgave van reden binnen 14 dagen mogelijk, de verzendkosten van de retourzending zijn voor eigen rekening. Retourneren van compostwormen is niet mogelijk, aangezien we de beestjes de stress van een dubbele reis willen besparen.

Wil je retourneren? Stuur een mail met het ordernummer naar info@balkonton.nl. Lees hier de volledige verkoop en retourvoorwaarden.