Partner sectie

Registreer partner-account

Log in op je account

Wachtwoord vergeten?

Affiliate partner

Als affiliate verdien je 15% aan elke verkoop die op balkonton.nl wordt gedaan aan klanten die via jouw blog, social media account, website of nieuwsbrief zijn binnen gekomen. Het enige dat je hoeft te doen is een affiliate URL aanvragen via deze partner-pagina.

Deze URL gebruik je om vanuit je socialmedia post, website etc naar Balkonton te linken. Op je deze pagina kun je zien hoeveel bezoekers je hebt aangebracht, hoeveel deze bezoekers besteld hebben, en op hoeveel vergoeding je dus kunt rekenen.

De vergoeding van 15 % geldt voor alle aankopen die de klant doet op balkonton.nl binnen een periode van 180 dagen na het eerste bezoek. Mocht een klant ook via een andere affiliate binnenkomen, dan gaat de vergoeding alleen naar de affiliate die als laatste de klant doorverwees.

Je hoeft dus geen webshop te hebben, alleen een facebookpagina of Instagram account of mailinglijst is al voldoende. De enige voorwaarde is dat je de doelstelling van Balkontuin onderschrijft: Bijdragen aan een gezonde bodem, aan meer biodiversiteit, en minder afval.

Voorlopig maak ik 1 keer per kwartaal de vergoedingen over aan de affiliates. Of eerder op verzoek van de affiliate.

Bestellingen waarover een (dealer)korting geldt, worden uitgesloten van het affiliate-systeem