Help een basisschool aan een gratis Balkonton

Op oneplanetcrowd loopt tot 5 februari 2015 onze campagne voor een mobiele werkplaats. Bij iedere €100 aan donaties  schenken we een Balkonton aan een basisschool.  Al met een donatie van € 5,- kunt u hieraan bijdragen.

Schermafbeelding 2014-11-27 om 12.28.59De procedure voor nomineren en selecteren van basisscholen loopt als volgt:

  1. Doneer €5,- op oneplanetcrowd
  2. Tijdens het betaalproces wordt u gevraagd of u een basisschool wilt nomineren: vul dan de naam en de Facebookpagina van de school in. Heeft de school geen eigen Facebookpagina? Gebruik dan uw eigen facebookpagina of van iemand die nauw betrokken is bij de school. (allen mogeliijk tot en met 31 januari)
  3. Wij plaatsen een ‘deel en like’ foto met de naam van de genomineerde school op onze facebookpagina in het album ‘gratis Balkonton’ en op de tijdlijn van de school
  4. 5 februari kijken we welke ‘deel en like’ foto’s  het vaakst geliked en gedeeld werden en nemen we contact op via Facebook met de school.

We schenken dus een Balkonton bij iedere  €100 aan donaties. Doneert u meer dan €5,- dan zijn er dus gewoon minder donaties nodig. Zodra €100 gedoneerd is betekent dat: 1 gratis Balkonton. Mocht er minder dan €100 gedoneerd worden dan schenken we toch een Balkonton.

 

Waarom doen we dit?

Ten eerste omdat we zoveel mogelijk kinderen willen laten ervaren hoe leuk het is om zelf je eigen groentes te telen (en op te eten!)

Ten tweede omdat we op deze manier hopen veel aandacht voor de Balkonton te genereren.

Wat verdienen we hieraan?

Aan de levering van een Balkonton voor €100 houden we nauwelijks geld over. De winst zit voor ons in de extra aandacht die de actie moet gaan opleveren op Facebook en op de homepage van oneplanetcrowd. Voor een crowdfundcampagne is het belangrijk veel kleine donateurs te hebben, dit heeft een positieve uitstraling en kan wel andere investeerders over de streep trekken om zelf een Balkonton te kopen of in te schrijven voor een workshop.

Ga nu naar oneplanetcrowd om te doneren of nomineren. Of breng uw stem uit op Facebook

Wat heeft u eraan?

keetsmakelijkAls voldoening en dankbaarheid niet genoeg is hebben we nog een leuk extraatje: onder alle donateurs verloten we het boek ‘Keet Smakelijk’.

Over het boek:

Iedereen met kinderen kent het probleem; hoe krijg je ze met plezier aan bekende of (nog enger!) nieuwe groenten? Je wilt geen oorlog aan tafel, maar je wilt wel dat ze gezond opgroeien.

Keet Smakelijk vond een mooie methode: met fantasie en lol breekt de weerstand vanzelf. Maffe foto’s en verhalen maken onze recepten aantrekkelijk voor jong en oud. Gemaakt door ouders voor ouders.

Van 4 jaar tot 12 jaar, 77 superrecepten met maffe foto’s en verhalen. Toprecensies door Johannes van Dam, opvoedbladen en diëtisten. Inlclusief met Keet ABC: 46 licht verteerbare hoofdstukjes met alles dat ouders over eten moeten weten!

Meer dan 7.000 exemplaren verkocht! Luxe editie: hardcover, gebonden, dubbele leeslinten, full color, 240 blz, een hele kilo Keet winkelprijs  24,50.

Click Here to Leave a Comment Below

Ireen

Op dit moment hebben we al voldoende donaties om 2 scholen blij te maken!

Reply
Leave a Reply:

Gratis verzending vanaf €50,- Sluiten